Клієнти ПриватБанку влаштували свято пацієнтам Кіровоградської обласної дитячої лікарні

Перегляди: 969

Дід Мороз, Снігуронька та рожеве поросятко - символ нового року - завітали до кожної палати дитячої обласної лікарні - та привітали всіх діток, що вимушені були залишитись у новорічну ніч у закладі.

Про це CBN повідомили у прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Радісний настрій, веселий сміх, святкові розваги та подарунки cтворили чарівну новорічну атмосферу у кожній дитячій обласній лікарні по всій країні, завдячуючи клієнтам ПриватБанку та компанії MasterCard, що долучилися до традиційної акції «Звичайне диво».

«Новий рік наступив, а разом з ним - і наша найкрутіша акція, - розповіла керівник з просування послуг бюджетним організаціям Кіровоградської філії ПриватБанку Раїса Кілімниченко. - Результати акції вражають! 71 444 учасники, сума зібраних коштів - 1 012 050 гривень, загальна сума благодійних внесків у грудні - 4 751 748 гривень. Для порівняння - минулого року до акції долучилися 61 тисяча українців, які зібрали майже 780 тисяч гривень. Ми вдячні всім, хто допоміг нам створити справжнє диво і подарувати дітям віру у добро та добросердність».

Наприкінці листопада благодійний фонд «Допомагати просто!» та MasterСard розпочали акцію «Звичайне диво». Кожен клієнт, що зареєструвався в акції, здійснював покупки картками ПриватБанку, і після кожної транзакції одна гривня автоматично зараховувалася на благодійний рахунок на допомогу хворим дітям.

Крім того, ПриватБанк виділив 2 593 000 гривень на закупівлю важливих медикаментів та обладнання для дитячих лікарень. Напередодні Дня святого Миколая ПриватБанк та благодійна організація «Всеукраїнський благодійний фонд "Допомагати просто!"» подарували Кіровоградській дитячій обласній лікарні сучасне медичне обладнання – пульсоксиметр Rad 8 та шприцевий інфузійний насос SEP-21S Plus.