Жителiв Кiровоградщини просять утриматися вiд поїздок на авто

Перегляди: 809

Упродовж 10-11 сiчня в Кiровоградськiй областi очiкується ускладнення погодних умов.

Про це CBN поiнформували в прес-службi САД в областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вдень 10 сiчня синоптики прогнозують снiг, мокрий снiг, налипання мокрого снiгу. На дорогах ожеледиця. Температура повiтря коливатиметься вiд 3º морозу до 2º тепла.

11 сiчня упродовж доби, крiм снiгу, очiкується дощ. Мiсцями хуртовина, налипання мокрого снiгу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Пориви вiтру 15-20 м/с. Температура повiтря протягом доби вiд 3º морозу до 2º тепла.

Ускладнення погодних умов 10-11 сiчня вiдповiдає I рiвню небезпечностi (жовтий). Такi погоднi умови можуть призвести до порушень руху автотранспорту на окремих дiлянках дорiг i вулиць, тож без нагальної потреби слiд утриматися вiд поїздок на авто або ж скористатися альтернативним транспортом – залiзницею.

Технiка дорожнього господарства працює у посиленому режимi цiлодобово. Водiїв просять надавати прiоритет руху спецтехнiки, аби уникнути заторiв та небезпечних ситуацiй на дорогах.

Нагадаємо, Служба автомобiльних дорiг Кiровоградщини оприлюднила iнформацiю щодо майданчики вiдстою для великовагового транспорту.