На Кіровоградщині судяться з сільрадою через неналежну організацію суспільно корисних робіт

Перегляди: 828

Заступник керівника Новоукраїнської місцевої прокуратури в інтересах держави звернувся до суду з позовом до Рівнянської сільської ради Новоукраїнського району.

Про це йдеться в матеріалах Єдиного державного реєстру судових рішень, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У позовній заяві представник прокуратури просить:

- визнати протиправною бездіяльність сільради через непогодження переліку об'єктів, на яких порушники виконують суспільно корисні роботи на території ради, з Новоукраїнським відділом філії установи «Центр пробації», а також неприйняття на виконання суспільно корисних робіт правопорушника;

- зобов'язати сільраду погодити з «Центром пробації» перелік об'єктів, на яких порушники виконують суспільно корисні роботи, та прийняти на виконання цих робіт правопорушників; - нарахувати їм плату та перерахувати для подальшого погашення заборгованості зі сплати аліментів.

2 січня 2019 року Кіровоградський окружний адміністративний суд вирішив прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі.