У Кропивницькому на 67-річну жінку напали у під’їзді її сусіди

Перегляди: 1793

У Кропивницькому 8 січня, близько сьомої години вечора, на 67-річну жінку напали сусіди у її під’їзді на вулиці Академіка Корольова, 7.

Про це CBN розповіла донька постраждалої Людмила Хартанович.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Людмили, на жінку напала нетвереза сімейна пара, яка придбала квартиру в будинку близько півтора роки тому. Чоловік зіштовхнув 67-річну жінку зі сходів та намагався виштовхнути з під’їзду. Через це вона впала зі сходів, забила голову та спину.

Донька постраждалої розповіла, що раніше жінка мала вже декілька інсультів.

«Це почалося ще з минулого літа. Ця пара почала чіплятися до моєї мами за те, що вона годує свого кота на вулиці. Претензії вони підло висловлювали ввечері, коли вже нікого нема на вулиці, і ніхто не може за неї заступитися», – сказала Людмила Хартанович.

Мама паралізованої Людмили – єдина жінка, яка доглядає за нею.

Донька постраждалої також зазначила, що після конфлікту з сусідами викликали наряд поліції. Однак правоохоронці лише постукали у двері квартири кривдників і, коли ті так не відкрили, подалися геть.

Речник патрульної поліції Дмитро Поперешняк повідомив CBN, що жінки відмовилися надавати письмові пояснення і заяву та виявили бажання самостійно звернутися до дільничного інспектора поліції для вирішення своєї проблеми.