До 80-річчя Кіровоградщини в Новоукраїнці відкрили дитячий садок (ФОТО)

Перегляди: 1502

У Новоукраїнці після реконструкції відкрили дошкільний навчальний заклад «Зернятко» сьогодні, 10 січня.

Привітав малечу і колектив закладу з відкриттям голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Будівельні роботи тут стартували восени 2017 року.

За цей час утеплили фасаду, замінили вікна, збудували покрівлю, облаштували зовнішній водопровід та теплові мережі. Також облаштували котельну, яка працюватиме на твердому паливі.

Вартість проекту – понад 20 мільйонів гривень із Державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з місцевого бюджету.

Голова Новоукраїнської громади Олександр Корінний впевнений, що відкриття дитсадка дасть можливість повністю вирішити питання нестачі місць у тамтешніх дошкільних закладах. Сюди зможуть ходити 110 дітей. Для початку відкриють шість груп.

Заклад знаходиться на вулиці Миру, 5.

«Мені приємно, що вісімдесятиріччя Кіровоградщини ми відзначили важливою подією – початком роботи дитсадочка, який два десятки років не чув дитячого сміху. Це найкраще підтвердження тому, що область розвивається, має перспективи і значний потенціал», – зазначив Сергій Кузьменко під час презентації реконструйованого дитсадка.

Керівник області також наголосив, що головним багатством території є люди, які тут живуть. Кіровоградщина багата славними іменами, наші земляки як десятки років тому, так і зараз прославляють свій край.

Нагадаємо, у Голованівську з нуля зводять дитсадок.

Фотогалерея