У Кропивницькому нагородили героїв «Кіровоградської правди»

Перегляди: 1160

Сьогодні, 11 грудня, у прес-центрі CBN, газета «Кіровоградська Правда» нагородила 17 героїв, про яких писала протягом 2018 року, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нагородження від «КП» проходить уже четвертий рік поспіль. У нинішньому нагороди отримали 17 героїв в 11 номінаціях, а саме: Сила духу, Розумник року, Рятівник року, Учитель року, Помічник року, Благодійник року, Молодята року, Мандрівниця року, Ініціатива року, Вчинок року, Зоозахисниця року.

«Дуже вдячна за те, що мене виділили. Хотілось би, щоб більше наших добрих вчинків були помічені й не проходили просто так у суспільстві. Сьогодні я як ніколи хвилювалася перед нагородою», – розповіла героїня номінації «Ініціатива року» Валерія Кривошапка.

Організатори заходу зазначили, що номінації кожного року змінюються і придумуються залежно від історій героїв. Але є ті, які увійшли в традицію.

«У нас завжди є наша стала номінація – "Сила духу". В ній ми відзначаємо тих людей, чия внутрішня мужність надихає інших», – сказала директор «КП» Олена Данилишин.