У виконкомі Кропивницького провели інвентаризацію. Всі стільці на місці

Перегляди: 834

Традиційно наприкінці минулого року у відповідності до Конституції, низки законів України, наказів Кабміну, Мінфіну та НБУ в будинку з колонами провели інвентаризацію основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів, документів та розрахунків.

Про це CBN розповіла керуюча справами виконавчого комітету міської ради Кропивницького Альвіна Бондаренко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Найвартісніше, що є у міськвиконкомі, - це комп’ютери та розмножувальна техніка. В цілому основні засоби, яких 448 одиниць, коштують більше трьох мільйонів гривень.

Інвентаризаційна комісія пройшла всіма кабінетами, все перерахувала і зробила висновок: лишків і нестач не виявили.

«Це абсолютно традиційний та абсолютно необхідний захід. У виконкому з'являються нові зобов'язання і, відповідно, збільшується кількість працівників. Ми повинні чітко розуміти, що є в нашому господарстві. Тим більше, що у другій половині цього року ми очікуємо на відкриття "прозорого офісу" ЦНАПу», - зазначила Альвіна Бондаренко.

В управліннях та відділах виконкому міської ради, які займаються питаннями з усіх сфер життя - від ЖКГ, транспорту чи будівництва до зовнішньоекономічної діяльності, - працюють близько 400 людей.

Нагадаємо, що зараз кропивничани отримують 157 адмінпослуг. «Прозорий офіс» нового ЦНАПу надаватиме понад 300.