Кропивницький «Золотий Вік» поступився лідеру Вищої ліги

Перегляди: 882

Кропивницький «Золотий Вік» друге коло розпочинав у Кам’янському, де зустрічався з місцевим «Прометеєм», який до цього переміг у 12 матчах поспіль, передає кореспондент CBN.

Першими відзначилися кропивничани, коли два очки на свій рахунок записав наш найкращий снайпер Олександр Дроб’язко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Господарі майданчику, в складі яких виступають відразу три американських легіонери й декілька досвідчених українських виконавців, відразу ж захопили ініціативу.

Кам’янчани доволі швидко пішли у відрив й перегравали суперників по усіх компонентах. Першу чверть підопічні Дмитра Маркова виграли більш ніж упевнено – 30:11.

Другий період гості провели більш упевнено, але не настільки, щоб наблизитися в рахунку до суперників – 52:31.

У третій десятихвилинці в нашій грі знову стався провал й кам’янчани довели свою перевагу до 36 пунктів – 80:44.

У останній чверті підопічні Георгія Ступенчука стали діяти більш упевнено й в певній відрізок навіть скоротили відставання до 30 очок.

Кінцівка матчу пройшла в перестрілці з далекої відстані, де трохи влучнішими виявилися все ж гравці «Прометею».

Фінальна сирена зафіксувала розгромну перемогу господарів майданчику з рахунком 104:87 (30:11, 22:20, 28:13, 24:23), які продовжують упевнено очолювати турнірну таблицю групи А Вищої ліги.

Найрезультативнішим у складі «Золотого Віку» традиційно став Олександр Дроб’язко, який оформив дабл-дабл – 20 очок, 14 підбирань.

Також можна відмітити дії капітана кропивничан Богдана Сосоя – 13 очок, шість передач, Олександра Петрова – дев'ять очок, вісім підбирань та Андрія Шаламова – дев'ять очок.

Другий матч між командами відбудеться завтра о 14:00.