Тролейбуси з автономним ходом з’єднають 101-й мікрорайон і два вокзали (МАРШРУТ)

Перегляди: 2424

Маршрут, який обслуговуватимуть тролейбуси з автономним ходом у Кропивницькому, з’єднає 101-й мікрорайон з залізничним вокзалом.

Про це кореспонденту CBN повідомив т.в.о заступника міського голови Кропивницького Олександр Вергун.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, основу маршруту, який обслуговуватимуть нові машини, напрацьовували ще в часи планування закупівлі тролейбусів з автономним ходом. Їх запустять орієнтовно за два тижні. Головні вулиці цього маршруту – Яновського, Садова, Кропивницького.

«Зараз розглядається варіант з урахуванням звернень від мешканців, які просять поліпшити транспортне сполучення, – зазначив Вергун. – Його наступна схема буде такою: 101-й мікрорайон (кільце), проспект Промисловий, далі до автостанції номер два, звідти направо по вулиці Яновського, Садовій, Великій Пермській до центральної частини міста по вулиці Преображенській, проспекту Винниченка до мікрорайону Ковалівка, а звідти по вулиці Ганни Дмитрян до залізничного вокзалу.Таким чином ми поліпшимо транспортне сполучення залізничного вокзалу, райони Пермської і Телецентру, також сполучаться залізничний вокзал та автостанція номер два. З номером маршруту ще не визначилися».

Нагадаємо, у Кропивницькому журналістам показали нові тролейбуси з автономним ходом.