У Кропивницькому журналістам показали нові тролейбуси з автономним ходом (ФОТО)

Перегляди: 3061

Сьогодні, 14 січня, кропивницьким журналістам презентували нові тролейбуси з автономним ходом, повідомляє кореспондент CBN.

За словами директора КП «Електротранс» Олександра Луценка, тролейбуси виробництва ЮЖМАШ оформили в лізинг у ПриватБанку. За техпаспортом загальна пасажиромісткість 106.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спеціально для роботи на новому транспорті запросили досвідчених водіїв, які пройшли навчання на заводі-виробнику. Маршрути ще не визначили, однак це точно буде не селище Нове - останній місяць показав, що там погано чистять дороги.

Орієнтовно тролейбуси їздитимуть по вул Яновського, біля Клинцівського мосту, облсуду.

«Я дякую міській владі за довіру та за те, що дозволили долучитися до участі у тендері, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми - соціально-відповідальний банк, живемо і працюємо у цьому місті і не можемо залишатися осторонь проектів, які впроваджуються у Кропивницькому. Ми й надалі готові до співпраці, і звертаємося до бізнесу, влади - залучайте нас до своїх проектів. Ми з задоволенням надамо будь-яку допомогу: від фінансових консультацій до підтримки інвестиціями».