У цьому роцi Кiровоградщина завершить ремонтувати свiй напрямок на Миколаїв

Перегляди: 895

У цьому роцi Кiровоградська область завершить ремонтувати свiй напрямок на Миколаїв. На це область матиме пiвмiльярда гривень, повiдомив голова облдержадмiнiстрацiї Сергiй Кузьменко сьогоднi, 14 сiчня, передає кореспондент CBN.

За його словами, ремонт дорiг цьогорiч залишається прiоритетним напрямком роботи обласної влади. На державнi дороги регiону видiлили близько мiльярда гривень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У 2019 роцi будемо мати бiльше коштiв, ніж мали в 2018, – каже очiльник областi. – Вже зробили немало роботи i зробимо ще бiльше. Вiд Знам’янки до Днiпра збудували сучасну дорогу. У цьому роцi тiльки на державнi дороги матимемо близько мiльярда гривень. У 2019 роцi ставимо завдання завершити у повному об’ємi напрямок на Миколаїв, який для уряду є стратегiчним. Також почнемо роботи в напрямку Уманi, там важка дiлянка у межах Маловискiвського району, на вiдновлення якої пiде 80 мiльйонiв iз державного бюджету».

Також невiдкладної реакцiї потребують дiлянки до Вiльшанки i Добровеличкiвки.

80 мiльйонiв гривень область має на пiвнiчний напрямок – у сторону Полтави.

Окрiм цього, на утримання та експлуатацiю є бiльше 200 мiльйонiв гривень.

На мiсцевi i комунальнi дороги – 470 мiльйонiв гривень. Кошти розподiлять вiдповiдно до протяжностi дорiг. Загальна кiлькiсть проектiв, якi будуть реалiзованi у цьому роцi, – 75.

«Маємо досвiд, фiнанси i бажання продовжувати ремонтувати дороги у цьому році», – наголосив Сергiй Кузьменко.