«Зірка» U-12 здобула бронзу на турнірі в Польщі

Перегляди: 1009

Вихованці Академії ФК «Зірка» 2007 року народження взяли участь в міжнародному футзальному турнірі «Zakopane API Cup 2019», який відбувся у польському місті Закопане.

Про це СВN повідомив тренер «Зірки» Дмитро Кононченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В змаганнях за коловою системою за перемогу боролися 9 команд із Польщі, України та Словаччини. У перший день підопічні Дмитра Кононченка зіграли внічию (1:1) із однолітками з Ірпіні Київської області та здолали суперників із львівського «Динамо» – 4:0 і «Локомотива» (Трнава, Словаччина) – 1:0.

Наступного дня кропивничани розійшлися внічию із конкурентами з Кракова – 0:0, потім – були сильнішими за футзалістів із польського міста Бидгощ (2:0) й поступилися співвітчизникам із Соснівки Львівської області – 0:1.

У заключних поєдинках наша команда зіграла внічию із господарями турніру із Закопане (0:0) й виграла в команди «Покрова» Львів -2:1.

У підсумку «Зірка» U-12 фінішувала третьою, пропустивши вперед в турнірній таблиці команди з Ірпіні та Соснівки. Найкращими бомбардирами в нашій команді стали Олег Нємєнов та Данііл Лежненко, які забили по три м’ячі. Найкращим воротарем турніру визнали кропивничанина Романа Нєбесного.