Розпочався суд над учасником ДТП під Суботцями, в якій загинули чотири людини

Перегляди: 1557

Знам’янський мiськрайонний суд розпочав розглядати по сутi кримiнальне провадження стосовно 36-рiчного водiя, пiдозрюваного у вчиненнi смертельної ДТП поблизу села Суботцi Знам’янського району.

Про це CBN поінформували в прес-службі обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як розповiв процесуальний прокурор у цiй справi Iгор Василькiв, водiєвi автомобiля Volkswagen Touareg iнкримiнується скоєння злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кiлькох осiб). Наразi у справi вже вiдбулося попереднє слухання та одне iз засiдань на якому обвинувальний акт почали розглядати по сутi. Наступне слухання у справi вiдбудеться 23 сiчня.

Нагадаємо, ДТП сталася 12 травня 2018 року. Унаслiдок лобового зiткнення двох легкових автомобiлiв Toyota та Volkswagen загинули чотири особи, у тому числi двоє дiтей 2014 та 2015 р.н., якi перебували в автомобiлi Toyota Highlander. Ще двi особи, якi перебували в автомобiлi Volkswagen Touareg - водiй та пасажир, а також жiнка пасажир з автомобiля Toyota, зазнали тiлесних ушкоджень рiзного ступеня тяжкостi та були госпiталiзованi до лiкувальних закладiв.

Якщо вину обвинуваченого доведуть у судi, йому загрожує до десяти рокiв позбавлення волi.