В Олександрівському районі презентували сучасну амбулаторію (ФОТО)

Перегляди: 3490

Сьогодні, 15 січня, в смт Єлизаветградка Олександрівського району презентували амбулаторію, яка обслуговує Михайлівку, Підлісне, Ясинове, Букварку та Лісове, повідомляє кореспондент CBN.

Нову амбулаторію приїхав проінспектувати голова ОДА Сергій Кузьменко. Він зазначив, що на Кіровоградщині вже збудували 18 амбулаторій. Дев’ять з них ввели в експлуатацію, чотири амбулаторії працюють.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Амбулаторія в Єлизаветградці забезпечує проведення комплексу профілактичних заходів з попередження і зниження захворюваності, інвалідності і смертності, раннього виявлення захворювань. Тут населенню надають кваліфіковану первинну лікувально-профілактичну допомогу.

«Амбулаторія чудова! Хочеться подякувати районному і обласному керівництву за те, що вони її побудували. Тут створені дуже затишні умови і підібраний гарний персонал. Завдяки цій амбулаторії нам стало набагато зручніше. Адже тепер не потрібно їхати в лікарні, які знаходяться у місті, тому що в нас вже все поруч», – розповідає відвідувачка закладу Ольга Свериденко.

Амбулаторія включає реєстратуру, маніпуляційний та оглядовий кабінети, кабінет щеплень, кабінет сімейного лікаря, кімнату для персоналу та підсобні приміщення. Забезпечений медзаклад і власним автотранспортом.