Юні кропивницькі баскетболісти продовжили переможну серію в чемпіонаті України

Перегляди: 1038

Всеукраїнської дитячо-юнацької баскетбольної ліги

Поєдинки четвертого туру Всеукраїнської дитячо-юнацької баскетбольної ліги серед хлопців 2007 року народження відбулися в Нікополі, де підопічні Андрія Бабенка кропивницької «ДЮСШ-4 Золотий Вік», які до цього виграли усі свої матчі, продовжили переможну ходу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це СВN поінформували в прес-службі обласної федерації баскетболу.

Наші хлопці в цьому турі двічі здолали господарів майданчику з нікопольської ДЮСШ-68:54, 64:40 і ще в двох поєдинках не залишили шансів одноліткам із дніпровської ДЮСШ - 5 – 73:66, 70:53.

У Всеукраїнській дитячо-юнацькій баскетбольній лізі виступають й вихованці Володимира Лисака зі світловодської «КДЮСШ-Комети», які спочатку поступилися нікопольцям – 60:67 та дніпровцям – 63:77, а в других протиборствах із цими суперниками реваншувалися – 64:54, 50:47.

Наразі кропивничани, які мають у своєму активі десять перемог у десяти матчах, очолюють турнірну таблицю своєї групи дивізіону А ВЮБЛ. Світловодські баскетболісти виграли шість матчів, програли чотири і йдуть четвертими.

У наступному турі обидві наші команди 14-16 лютого зіграють в Одесі проти суперників із СДЮСШО ім. Б. Літвака та ДЮСШ ім. О. Білостінного.