Підприємцям Кіровоградщини пропонують скористатися програмою «КУБ» від ПриватБанку

Перегляди: 984

У 2019 році ПриватБанк планує спрямувати на програми фінансування підприємницької діяльності не менше 8 млрд грн, повідомляє CBN.

За словами керівника напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергія Клюєва, за підсумками 2018 року обсяг фінансування малого та середнього бізнесу перевищив 6 млрд грн. Найчастіше підприємці Кіровоградщини користуються програмою «Країна успішного бізнесу».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«На сьогодні через «КУБ» банком профінансовано 59 000 бізнес-проектів підприємців. За рахунок простої процедури оформлення кредиту та зниження банком ставок за такими кредитами малому бізнесу програма залишається найбільш затребуваною серед підприємців усіх регіонів, – зазначає Сергій Клюєв. – Новими напрямами фінансування в цьому році стали спеціалізовані програми лізингу, «заточені» під малий бізнес».

Ознайомитися з умовами усіх програмам фінансування ПриватБанку для малого та середнього бізнесу можна на сайті kredit.pb.ua.