12 юніорів Кіровоградщини отримають призи від ПриватБанку

Перегляди: 750

ПриватБанк шляхом випадкової комп’ютерної вибірки визначив 350 переможців першого етапу акції ЮніорБанку та Mastercard, головний приз якої - подорож до Legoland у Німеччині для всієї родини.

Серед щасливчиків - 12 юніорів із Кіровоградщини, які зареєструвались на сайті та розрахувалися Карткою Юніора у торговельно-сервісній мережі, повідомили CBN у прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Lego-чашки отримають кропивничани Катерина Сергієнко, Владислава Подкользіна, Ганна Грановська, Софія Ковальова та Любов Ганжа.

Сумки - Олена Гайворонська (Олександрія), Микита Ковтун (Кропивницький), Андрій Ніпка (Новоукраїнка), Валерія Бутиш (Новоархангельськ), Анна Гончаренко (Кропивницький).

Рюкзаки матимуть Костянтин Доска (Бобринець) та Тимур Ахметов (Кропивницький).

«Акція триватиме до 28 лютого цього року, тому ще є час і шанси на перемогу, - зазначила керівник ЮніорБанку на Кіровоградщині Вікторія Подкладенко. - Головне - взяти участь, і приз обов’язково знайде свого щасливого власника. Один маленький крок може здійснити мрію всієї сім’ї!»

Акція для дітей дарує не лише незабутню подорож до світу Lego для родини до чотирьох осіб. Щомісяця до кінця акції розігруватимуться заохочувальні призи – 150 чашок, 150 сумок на пояс і 50 рюкзаків.

Учасниками акції можуть стати діти 6-17 років – власники картки Юніора Mastercard. Умовою участі в акції є мінімум один розрахунок у магазинах на суму від 20 гривень (в еквіваленті), а кожен наступний чек збільшуватиме шанс на перемогу.

«Досі не маєте картки Юніора? - додала Вікторія Подкладенко. - Зовсім не проблема. Отримати її можна безкоштовно у будь-якому відділенні ПриватБанку. До речі, оформити її можуть батьки самостійно, без присутності малечі. Слід лише взяти свідоцтво про народження дитини, довідку ІПН (обов’язково для дітей з 14 років) чи електронний паспорт (ID-картка) з 14 років».