На Кіровоградщині придбали 13 квартир для дітей-сиріт

Перегляди: 653

Голова Долинської райдержадміністрації Сергій Омельченко під час засідання ради регіонального розвитку району повідомив, що у рамках державної програми захисту житлових прав дітей сиріт та осіб з їх числа у районі придбали 13 однокімнатних квартир для дітей-сиріт.

Про це CBN поінформували в прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для реалізації районних заходів щодо залучення та закріплення молодих спеціалістів-лікарів для роботи у медичних закладах району створюються належні умови для їх праці та проживання. У 2016 році придбали квартиру для лікаря за рахунок коштів районного бюджету вартістю 199 тисяч гривень.

«Підводячи підсумки, хочу зазначити, що за період 2014-2018 років відбулися суттєві зрушення у сфері соціального та економічного розвитку нашого району, – наголосив голова райдержадміністрації. – Завдячуючи позиції Президента, злагодженій роботі уряду та Верховної Ради, активному впровадженню реформ сьогодні ми маємо суттєве наповнення місцевих бюджетів, що дає можливість розвивати території».