У Кропивницькому хочуть перетворити два медичні заклади на некомерційні підприємства

Перегляди: 1015

У Кропивницькому планують реорганізувати міський пологовий будинок та міську лікарню швидкої медичної допомоги у комунальні некомерційні підприємства.

Про це йдеться у проектах рішень міськради, копії яких має CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Якщо депутати ухвалять ці рішення, кредитори зможуть заявляти претензії протягом двох місяців.

У проектах рішень також зазначили персональний склад ліквідаційних комісій, до яких увійшли фахівці медичних закладів та управління охорони здоров’я міськради.

Нагадаємо, 12 листопада 2018 року на третьому засіданні 13 сесії сьомого скликання депутати підтримали створення комунального некомерційного підприємства – територіального стоматологічного об’єднання.

В об’єднання увійдуть три медичні заклади – стоматологічна поліклініка №1, що заходиться на вулиці Шевченка, 36, стоматполіклініка №2, розташована на проспекті Університетському, 29, та дитяча стоматполіклініка (вулиця Вокзальна, 31).

В управлінні охорони здоров’я розраховують на те, що реорганізація дозволить навести лад у наданні стоматологічних послуг кропивничанам.