У виконавчих органах Кропивницького бракує спеціалістів

Перегляди: 936

В обласному центрі хочуть збільшити чисельність апарату міськради та виконавчих органів на сім співробітників.

Це питання розглянула і узяла до відома на своєму засіданні постійна комісія з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Необхідність у нових спеціалістах відчувають в апараті міської ради (в тому числі у зв'язку зі збільшенням матеріалів, які повинні з'являтися на сайті), юридичному управлінні, де, наприклад, втричі зросла кількість протоколів про адмінпорушення.

Управлінню освіти потрібні два фахівці через те, що їм у підпорядкування передали шість професійно-технічних училищ, які додадуться до 85 дитячих садочків та закладів позашкільної і шкільної освіти. Двох спеціалістів не вистачає і в управлінні державного архітектурно-будівельного контролю. Фахівці відділу інспекційної роботи та дозвільних процедур фізично не встигають опрацьовувати документи планових та позапланових перевірок і проводити моніторинг дозвільної документації.

Крім того, міському голові Кропивницького потрібен ще один заступник.