На вулицях Олександрії встановлять сучасні зупинки

Перегляди: 734

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Незабаром нові зупинки на площі Соборній набудуть завершеного вигляду.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради Олександрії.

Зупинки вже облаштували лавками для сидіння, загартованим склом підвищеної міцності товщиною 8 мм та оздобили розписом з краєвидами й історичними спорудами Олександрії.

Найближчим часом зупинки оснастять додатковими сервісними функціями: антивандальним LED-освітленням та роз’ємами для зарядки телефонів й інших гаджетів.

Фахівці ретельно вивчали якість, дизайн та цінову політику продукції, які пропонували різні виробники України. З усіх обрали пропозицію постачальника з Кременчука, яка відповідає необхідним технічним вимогам та має найдешевшу вартість. Одна зупинка розміром 6х2 метри вартує 91,5 тис. грн.

У рамках програми з благоустрою планують встановити аналогічні зупинки на центральному проспекті та інших вулицях міста – більш дешеві, але з сучасним дизайном.

Нагадаємо, у центрі Олександрії встановили дві нові зупинки-павільйони. Нові зупинки прикрашені не рекламою, а вітражами з краєвидами та історичними спорудами міста.