В Онуфріївському районі жителі чотирьох сіл їздять до райцентру через Кременчук

Перегляди: 1412

Жителі Куцеволівки, Деріївки, Успенки та Млинка Онуфріївського району вимушені їздити в райцентр через Кременчук.

Цю проблему піднімали учасники районної ради регіонального розвитку, яка пройшла сьогодні, 18 січня, в Онуфріївській РДА, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами голови Онуфріївської РДА Сергія Самородченка, конкурс на маршрут між селами виграло АТП з Кременчука. Воно повинно забезпечувати перевезення пасажирів з цих сіл через Онуфріївку до сусідньої області, але не робить цього.

Автобус періодично опинявся на ремонті, чим і пояснювали на підприємстві відсутність сполучення. Люди ж вважають, що їздити цим маршрутом АТП просто фінансово не вигідно. Про це свідчить і той факт, що влада району так і не змогла знайти інших охочих його обслуговувати.

«Нам потрібно створити комунальне підприємство, яке буде фінансуватися за рахунок коштів сільських рад Куцеволівки, Деріївки, Успенки та Млинка, щоб люди могли нормально добиратися до райцентру», - вважає Сергій Самородченко.

На його думку, для вирішення проблеми, через яку вже півроку страждають жителі району, вистачить три місяці.

Нагадаємо, жителі села Несваткове Олександрівського району скаржаться на відсутність маршрутного автобусу.