Кропивницька «Зірка» визначилася із планами на міжсезоння

Перегляди: 1138

Сьогодні, 21 січня, кропивницька «Зірка» провела перше тренування після відпустки.

Про це СВN повідомили в прес-службі ФК «Зірка».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Командою продовжує керувати виконуючий обов’язки головного тренера Андрій Горбань. Клуб залишили за взаємною угодою Дмитро Фатєєв та Дмитро Білоног, до СК «Дніпро-1» повернулися юні Олександр Бєляєв та Олександр Сафронов, у яких закінчився строк орендної угоди.

У рамках підготовки до другої частини сезону кропивничани запланували три навчально-тренувальні збори. Перший збір вже розпочався й триватиме в Кропивницькому до десятого лютого. На цей період заплановані чотири контрольні зустрічі – 26 січня в Кременчуку із «Кременем», другого лютого – в Кропивницькому також із «Кременем», сьомого лютого – з «Олександрією» U-21 в Олександрії та десятого лютого – у Петровому проти «Інгульця».

Потім гравці та тренери отримають декілька вихідних й зберуться на другий двотижневий збір, який також пройде в Кропивницькому.

З місцем проведення третього збору, який запланували з четвертого по 15 березня, в залежності від погодних умов, визначаться пізніше.

А 18 березня розпочнеться тижневий графік підготовки до першого матчу проти київської команди «Оболонь-Бровар».

Наразі тренери продовжують пошук досвідчених виконавців, які б допомогли команді зберегти прописку в Перші лізі.

Після першої частини «Зірка» займає останню сходинку турнірної таблиці, відстаючи від найближчого конкурента на шести очок.