Кропивницькі баскетболісти програли обидва матчі своїм суперникам

Перегляди: 763

Основний та дублюючий склади БК «Золотий Вік» зіграли свої другі матчі в рамках чергового туру чемпіонату України серед команд вищої та першої ліги, повідомляє кореспондент CBN.

Першими на майданчик факультету фізвиховання ЦДПУ ім. В.Винниченка вийшли баскетболісти «Золотого Віку-2» та запорізького «Металургу-2».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Повторити учорашні дива, коли підопічні Андрія Бабенка на останніх секундах завдали «металургам» першої поразки в сезоні, у неділю господарям не вдалося.

Проблеми із хворими та травмованими гравцями завадили кропивничанам дати бій лідерам своєї групи. Як наслідок, запорожани диктували нашим хлопцям свої умови протягом усього матчу й узяли впевнений реванш з рахунком – 64:90.

Команда Андрія Бабенка має в своєму активі три перемоги при 11 поразках, посідаючи передостаннє шосте місце в своїй групі.

БК «Золотий Вік» знову на рівних боролася із більш зіграними миколаївцями. У четвертій чверті кропивничани наблизилися до суперників на відстань чотирьох очок. «Золотий Вік» поступилася «Ніко-Баскету» - 81:89 (22:29, 20:20, 17:19, 22:21).

Після цього туру шанси кропивничан, які виграли п’ять матчів й програли 15, на потрапляння до четвірки кращих у своїй групі, скоріше теоретичні.

«Золотий Вік» посідає сьоме місце з дев’яти команд групи «А» Вищої ліги.