У Кропивницькому триває школа госпітальних капеланів (АНОНС)

Перегляди: 897

21-26 січня на базі Кіровоградського госпіталю проходить «Українська школа підготовки капеланів» (госпітальний напрямок), повідомляє кореспондент CBN.

Члени ГО «Українське капеланство» служать капеланами в 20 областях України. Головна мета – духовне оздоровлення суспільства шляхом душепастирської опіки, щоб кожна людина могла почути Євангеліє.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

О 13:00 22 січня у приміщенні прес-центру CBN відбудеться прес-конференція представників громадського об'єднання, які познайомлять з напрямками діяльності організації, розкажуть подробиці проведення школи капеланів у місті та оголосять день і час спільної ініціативи ГО «Українське капеланство», Кіровоградського обласного госпіталю та центру «КОМПАС» – молитви за Господнє благословіння та благополучне повернення з полону українських моряків.

Спікери:

- Валерій Труфанов - єпископ, керівник ГО «Українське капеланство, полковник, президент Асоціації професійних капеланів України, керівник школи капеланів, учасник бойових дій;

- Віталій Квітка - помічник капелана (Олександрія);

- Олена Жевец - військовий та госпітальний капелан (Одеса).

13:00 22 січня, Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 46, прес-центр CBN (третій поверх ТЦ «Реал»).