У Кропивницькому вмер безхатченко, якого госпіталізували з обмороженням

Перегляди: 4640

У Кропивницькому вмер 32-річний безхатченко, якого кілька днів тому госпіталізували з обмороженням ноги.

Про це CBN повідомив голова благодійної організації «Дім Милосердя» Володимир Лєбєдєв.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, у п’ятницю, 18 січня, Олег прийшов на нічліг, але виявилося, що в нього сильне обмороження ноги. З допомогою волонтерів безхатченка госпіталізували. Чоловіку загрожувала ампутація. Волонтери почали збирати кошти для допомоги та лікування Олега, однак сьогодні вночі він помер.

«На жаль, хлопець, якому ми допомагали, вмер, – повідомив Лєбєдєв. – Як нам пояснили, коли він був на холоді – нога була ніби в замороженому стані, а коли він потрапив у тепло – інфекція з рани почала поширюватися, і він умер від зараження крові».

Голова благодійної організації закликає не проходити повз людей, які потребують допомоги, лежать на снігу чи будь-де, особливо в морози.

«Якщо ви бачите таких людей – телефонуйте за номером "Дому Милосердя" +380730070078, запитайте, чи потрібна допомога, викликайте "швидку" – але не проходьте повз, адже від цього залежить людське життя», – наголосив Лєбєдєв.