У мерії запевнили, що через півроку в Кропивницькому почнуть зникати черги у поліклініках

Перегляди: 1992

З 1 липня у Кропивницькому до будь-якого лікаря другої ланки можна буде потрапити, не втрачаючи час, записавшись у електронну чергу.

Про це CBN розповіла заступник начальника міського управління охорони здоров'я Лариса Кудрик.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Зараз запроваджена електронна черга на первинній ланці, нею користуються два центри первинної медико-санітарної допомоги та амбулаторія на селищі Гірничому», - роз'яснила Лариса Кудрик.

За допомогою електронної черги можна потрапити до сімейного лікаря, терапевта або педіатра. Алгоритм дій такий: зайти на сайт, пройти ідентифікацію за номером телефону, знайти лікаря, обрати зручний час, прийти у вказаний час і потрапити на прийом без черги.

За словами Лариса Кудрик, молодь активно користується можливостями medcard24. А через півроку з'явиться електронний доступ до лікарів другої ланки.

«Протягом першого півріччя поліклінічне об'єднання і дитяча поліклініка будуть комп’ютеризовані, і з 1 липня все чітко функціонуватиме», - запевнила заступник начальника управління охорони здоров'я.

Нагадаємо, що гемодiалiзний центр у Кропивницькому розширив перелiк медичних процедур