Мер Кропивницького закликав водіїв не паркуватися на узбіччях (ФОТО)

Перегляди: 1028

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович закликав водіїв міста не паркуватись на узбіччях, аби не заважати працювати комунальній техніці.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кропивницький накрив потужний циклон, і, за прогнозами синоптиків, сьогодні впродовж цілого дня продовжуватиметься сильна хуртовина, утворюватимуться снігові замети та ожеледиця на дорогах. Пориви вітру сягатимуть 15 – 20 метрів на секунду.

Комунальна техніка Кропивницького працювала всю ніч, забезпечила вихід на маршрути пасажирського транспорту і знову виїде на розчищення доріг міста.

«Але для того, щоб їхня робота була ефективною і якісною, місто треба звільнити від запаркованих на узбіччях машин, - наголосив Андрій Райкович. – Будь-ласка, максимально утримайтеся на час негоди від поїздок власними автомобілями, відайте цього дня перевагу громадському транспорту, не заважайте роботі снігоприбиральної техніки, і не створювати в місті заторів!»

За інформацією директора КП «Універсал-2005» Віктора Панішка, у підприємства достатньо сил, техніки і кваліфікованих спеціалістів, щоб протистояти сніговій навалі, підтримувати стабільну роботу пасажирського транспорту.

«Але в умовах надзвичайних ситуацій, а потужний сніговий циклон і є таким випадком, нам хочеться бачити підтримку містян, - зазначив він. – Закликаємо всіх кропивничан підставити плече допомоги один одному, і разом, згуртовано ми подолаємо будь-яку стихію».

Нагадаємо, на Кіровоградщині оголосили жовтий рівень небезпеки у зв’язку з сильними снігопадами.

Техніка Служби автомобільних доріг в області працює безперервно.