Завтра запрацюють майже всі школи Кіровоградщини, які закрилися через негоду

Перегляди: 858

Навчальний процес, який призупинили в деяких загальноосвітніх школах Кіровоградщини через негоду, відновиться завтра, 25 січня.

Про це CBN повідомила заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА Лідія Шатна.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її інформацією, вчора через замети не змогли виїхати на маршрути 150 шкільних автобусів. Закрилися сім шкіл у Гайворонському, 11 у Кропивницькому, сім – в Устинівському районах та дві школи Смолінської ОТГ. Майже дев’ять сотень учнів не навчалися у Світловодську. Всього – 15 тисяч учнів.

В Олександрівському районі всі школи пішли на дводенний відпочинок за рахунок весняних канікул.

Сьогодні не навчалися 10 тисяч учнів – 11 відсотків усіх школярів області. Як відпрацьовувати пропущені заняття – вирішуватимуть керівники навчальних закладів.

«Я думаю, що завтра відновиться навчальний процес у більшості закладів освіти. Над цим працюють всі – дорожні служби, районні державні адміністрації аж до першого заступника голови ОДА Сергія Коваленка, який тримає на контролі всю роботу, процес розчищення доріг, працює з облавтодором», - зазначила Шатна.

Алла Зейферт, CBN