«Інгулець» виграв перший контрольний матч

Перегляди: 1100

Петрівський «Інгулець» в ході першого навчально-тренувального збору провів на стадіоні в селищі Володимирівка спаринг із «Гірником» з Кривого Рогу та отримав упевнену перемогу.

Про це СВN повідомили у прес-службі петрівського клубу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Суперники зіграли 4 тайми по 30 хвилин. Початок протиборства залишився за гостями, які вийшли вперед на 18-й хвилині після удару зі штрафного колишнього гравця «Інгульця» Ігоря Буки. На 36-й хвилині капітан «Гірника» Андрій Григорик подвоїв перевагу криворожан – 0:2. Але миттєво найкращий бомбардир господарів Олександр Акименко відіграв один м’яч. Через дві хвилини рівновагу відновив новачок «Інгульця» Дмитро Сула.

В другому таймі, коли наставники суттєво змінили склади, петрівці не реалізували пенальті. З 11-метрової позначки голкіпера суперників не зміг переграти Олександр Акименко. Та згодом підопічні Сергія Лавриненка все ж таки вперше вийшли вперед після ефектного удару з межі штрафного майданчику під поперечину Іллі Коваленка на 58-й хвилині.

Третій тайм завершився «сухою» нічиєю. А в четвертій 30-ти хвилинці господарі таки довели свою перевагу, коли хет-трик оформив Олександр Мішуренко. Фінальний свисток зафіксував першу в 2019 році перемогу «Інгульця» – 6:2.

У цьому матчі за «Інгулець» зіграв Артем Щедрий, який перебуває на перегляді. Цей півзахисник вже працював із нинішнім головним тренером петрівської команди Сергієм Лавриненком у «золотому» сезоні в першій лізі кропивницької «Зірки».