На Кіровоградщині стартує «Шкільна футзальна ліга»

Перегляди: 887

Традиційні всеукраїнські змагання «Шкільна футзальна ліга» розпочинаються на Кіровоградщині, повідомили СВN в обласній федерації футболу.

Загальне керівництво змаганнями здійснюють Кіровоградська обласна федерація футболу та Кіровоградське обласне відділення (філія) Комітету фізичного виховання МОН України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Турнір проводиться серед команд учнів, які народилися не раніше 1 січня 2007 року.

До складу команди, які сформовані з учнів п’ятих класів однієї школи, можуть входити не більше 20 гравців, як хлопців, так і дівчат. У матчі беруть участь 10 заявлених футзалістів.

Змагання складаються з трьох етапів. На першому етапі (місцевому), що проходить у січні - лютому, беруть участь збірні команди закладів загальної середньої освіти, переможці внутрішніх змагань.

На другому етапі (обласному), який запланований на 16 - 17 березня в Світловодську, за перемогу боротимуться переможці першого етапу.

На третьому етапі - всеукраїнському фіналі - на початку квітня розіграють звання чемпіона Шкільної футзальної ліги України серед переможців обласних етапів.

Юрій Ілючек, CBN