У Києві водій маршрутки з Кіровоградщини забив до смерті свого колегу (ФОТО)

Перегляди: 2207

У Київському гуртожитку 31-річний житель Кіровоградщини забив до смерті свого колегу через сварку та втік з місця злочину.

Про це CBN поінформували в прес-службі ГУ НП Київської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чергова частина Дніпровського управління поліції отримала повідомлення, що у кімнаті гуртожитку виявили чоловіка без ознак життя. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група територіального та головного управлінь поліції, екіпаж патрульних і лікарі.

У гуртожитку проживали чоловіки, які працювали водіями маршрутного таксі. У день трагедії вони розпивали алкогольні напої – і під час застілля посварилися. Конфлікт переріс у бійку в загальному коридорі. Вгамувавшись за деякий час, учасники бійки лягли спати, а зранку один з них виявив колегу мертвим і втік з місця події.

«За висновком судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала внаслідок закритої травми живота. Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, ми встановили місцезнаходження підозрюваного - він блукав дворами району. 31-річного уродженця Кіровоградської області затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – сказав начальник Дніпровського управління поліції Києва Олександр Кузьмін.

Слідчий відділ Дніпровського управління розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Зловмиснику повідомлено про підозру та готується клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.