Головний поліцейський Кіровоградщини очолив ФСТ «Динамо»

Перегляди: 1231

Головою Кіровоградської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» обрали начальника управління Національної поліціі в області, полковника Романа Козьякова.

Про це СВN повідомили у обласній організації ФСТ «Динамо».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Це питання розглядали на позачерговій конференції обласної організації ФСТ «Динамо» України вчора, 25 січня.

Також на конференції розглянули робочі питання, які стосуються організації діяльності фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» в області. Відбулось нагородження колективів фізичної культури різних установ та організацій Кіровоградщини за підсумками «Динаміади-2018».

Упродовж минулого року провели змагання з неолімпійських видів спорту за програмою комплексних змагань «Динаміада-2018» серед збірних команд силових структур Кіровоградської області.

Третє місце в загальному заліку посіла команда Національної гвардіі військової частини 3011. Другими фінішували представники Управління ДСНС в області. А переможцями «Динаміади» стали спортсмени головного управління Національної поліції в області.