У Кропивницькому жінка розшукує авто, яке збило її на пішохідному переході

Перегляди: 7956

Кропивничанка Олена Карачун 1987 року народження розшукує власників автомобіля, який збив її на пішохідному переході на вулиці Юрія Коваленка у Кропивницькому вчора, 25 січня.

Про це CBN повідомила сама потерпіла.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами, вона переходила дорогу пішохідним переходом з боку житлового масиву на Юрія Коваленка в бік гіпермаркету приблизно о 13:20 – 13: 40.

«Я йшла в магазин, – розповідає жінка.– Перед пішохідним переходом зупинилася. Якраз під’їжджала маршрутка – неначе 8-ка жовта – і водій зупинився, показав рукою, мовляв, проходь. Я вже перейшла більшу частину переходу і тут – удар, я відлетіла, вдарилася головою і одразу відчула біль в плечі. Машина, яка мене збила, була білого кольору, легкова – це єдине, що я пам’ятаю. Водій таки зупинився, з машини вийшли дідусь і бабуся, щось мене запитували, але в мене був шоковий стан, я лише казала, щоб мене не чіпали. Через кілька годин прийшла до тями, але вже все…».

Олена звернулася до лікувального закладу – рентген показав перелам ключиці зі зміщенням. На жінку очікує операція. Тепер потерпіла розшукує винуватців ДТП, хоче, аби ті компенсували їй вартість лікування та реабілітації. З лікарні про пригоду повідомили до поліції, але, за словами Карачун, до неї з того часу звернень чи дзвінків від поліції не було. Жінка просить водіїв, які в той час проїжджали вулицею Юрія Коваленка, переглянути свої відеореєстратори та надати відео для встановлення обставин пригоди та провини водія.

«Я закликаю водіїв пригальмовувати перед пішохідними переходами, бо на моєму місці могла бути дитина чи літня людина і все могло б закінчитися набагато гірше», – зазначила потерпіла.

Якщо ви маєте інформацію, яка стосується вказаної дорожньо-транспортної пригоди, дзвоніть на номер потерпілої – 0953392550 Олена Карачун.

Алла Зейферт, CBN