«Зірка» зіграла перший контрольний матч

Перегляди: 805

У рамках першого навчально-тренувального збору кропивницька «Зірка» провела спаринг у Кременчуці проти місцевого «Кременя», повідомили СВN у прес-службі кропивницького клубу.

Матч проходив на важкому та слизькому газоні, адже зранку в Кременчуці був дощ, а потім поле трохи підморозило. Краще до таких непростих погодних умов пристосувалися гості, які провели на початку зустрічі декілька небезпечних атак. Олексій Збунь заробив штрафний, але Івану Рудницькому зовсім трохи не вистачило влучності для того, щоб вразити дальній кут воріт господарів. Згодом з дальнім ударом Кондракова не без складнощів впорався воротар кременчужан. А на 23-й хвилині оборонці «зіркових» порушили правила у власному штрафному майданчику й господарі реалізували пенальті – 1:0.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кропивничанам вдалося відновити рівновагу після передачі з флангу Збуня та невідпорного удару головою Дмитра Нерубенка – 1:1. А перед самою перервою господарі після кутового забили другий гол – 2:1.

На другий тайм за винятком воротаря, які грали по 30 хвилин, на поле в «Зірки» вийшли інші виконавці. Але краще в атаці виглядали господарі, які забили третій м’яч, після класної передачі на фланг, подачі в штрафний та удару головою – 3:1. Гості мали декілька можливостей скоротити рівновагу, але своїми шансами не скористалися. Перемогу відсвяткував «Кремінь» - 3:1.

«Зірка» провела матч у такому складі:

- перший тайм: Роман Льопка (Марк Медвєдєв, 30), Микита Ходорченко, Олександр Дугієнко, Олександр Маткобожик, Олексій Збунь, Іван Рудницький, Артем Сьомка, Максим Авер’янов, Дмитро Нерубенко, Данііл Кондраков, потенційний новачок;

- другий тайм: Марк Медведєв (Микита Зеленський, 60), Кирило Павлюк, Максим Коноваленко, Дмитро Хорольський, Ярослав Поплавка, Ігор Лопушенко, гравець на перегляді, Андрій Савіцький, Дмитро Касімов, гравець на перегляді, Михайло Боздаган’ян.