«Інгулець» здобув перемогу в другому контрольному матчі

Перегляди: 838

У рамках першого учбово-тренувального збору петрівський «Інгулець» зіграв другий спаринг, повідомили СВN у прес-службі клубу.

Цього разу суперником петрівчан був лідер групи Б Другої ліги – кременчуцький «Кремінь». Матч проходив на базі «Інгульця» у селищі Володимирівка. Нещодавно «Кремінь» переграв кропивницьку «Зірку» 3:1, а «Інгулець» у гостях був сильнішим за криворізький «Горняк» - 6:2.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У першому таймі сьогоднішнього двобою господарі не використали кілька гарних моментів. Шанси відзначитися втратили Олександр Акименко та новачок Дмитра Сула. Небезпечно, але трохи невлучно виконав штрафний і Артем Щедрий, який перебуває в «Інгульці» на перегляді.

Свою гольову можливість на початку зустрічі мали й гості, але удар головою з близької відстані прийшовся вище поперечини. Перша 45-хвилинка завершилася нульовою нічиєю.

По перерві Сергій Лавриненко повністю замінив свій склад. Найактивнішим виглядав Роман Козлов, який влучив у поперечину воріт «гірників». Згодом Ілля Коваленко пробив повз ціль.

На 68 хвилині господарі вийшли вперед. Після класної комбінації та подачі в штрафний з лівого флангу влучно у ближній кут ударив Олександр Мішуренко – 1:0.

Через дві хвилини гості відігралися, коли Артем Ситников відбив удар, але не встиг завадити добиванню з близької відстані – 1:1.

«Інгулець» пішов на штурм, і після того, як не змогли переграти голкіпера Козлов та Мішуренко, Роман Козлов ударом метрів з 15 вивів команду Сергія Лавриненка вперед – 2:1. А на 85 хвилині крапку в переможному для «Інгульця» поєдинку поставив Ілля Коваленко, який влучно виконав штрафний, влучивши в нижній кут воріт – 3:1.

Склад ФК «Інгулець»

- перший тайм: 30 – Роман Герич, 23 – Олександр Кучеренко, 55 – Максим Ковальов, 89 – Олег Синьогуб, 49 – Ніка Січінава, 28 – Віталій Павлов, 5 – Євген Запорожець, 10 – В’ячеслав Піднебенной, 17 – Станіслав Передистий, 21 – Олександр Акименко, 7 – Дмитро Сула;

- другий тайм: 1 – Антон Ситников, 3 – Роман Гончаренко, 39 – Денис Балан, 4 – Ігор Солдат, 95 – Ігор Коцюмака, 11 – Арман Кен Елла, 25 – Олександр Козак, 8 – Владислав Клименко, 13 – Ілля Коваленко, 9 – Олександр Мішуренко, 20 – Артем Козлов.