У Кропивницькому дитина впала у забуту комунальниками яму

Перегляди: 1575

В минулу п'ятницю у Кропивницькому дев’ятирічна дівчинка впала в яму, яку розрили співробітники «Міськсвітла».

НП, за словами керівника міської спецінспекції Андрія Максюти сталася на вулиці Куроп'ятникова, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Роботи проводили без погодження зі спецінспекцією. Співробітники "Міськсвітла" встановлювали нові опори, та перебили кабелі "Укртелекому" і "Волі". На місці домовились, що оператори телекомунікаційних мереж проведуть ремонт, а "Міськсвітло" далі встановлюватиме опори», - описав ситуацію Андрій Максюта.

Однак «Укртелеком» та «Воля» підключили резервне живлення і не повідомили комунальне підприємство, що роботи проводити не будуть. Яму засипало снігом, і в неї потрапила дитина.

«Дитина не травмувалася, слава Богу, але це ще раз підкреслює позицію деяких керівників, які знімають з себе відповідальність», - наголосив керівник міської спецінспекці.

За його словами, в тому районі ще п'ять таких ям. Андрій Максюта нагадав, що жодні земляні роботи в місті без погодження спецінспекції проводити не можна.

Лара Гуріна, CBN