У Кропивницькому вкрали зупинку, крадіїв шукають уже чотири місяці

Перегляди: 1814

Чотири місяці пройшло відтоді, коли фактично вкрали зупинку «Ягідка» на Ушакова у Кропивницькому, і нічого з того часу не змінилося.

Про це під час наради з керівниками ЖКГ нагадав керівник міської спецінспекції Андрій Максюта сьогодні, 28 січня, інформує кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Багато в нас необлікованого майна, яке, на жаль, розкрадають. Чотири місяці нас водять за ніс», - сказав Андрій Максюта.

Керівник спецінспекції в коментарі CBN зазначив, що знищили нормальну зупинку, яку треба було лише пофарбувати. Натомість обіцяли встановити «розумну» зупинку. Стару демонтували, але до КП «Універсал» не довезли. В листопаді керівник ТОВ «Креативне бюро "Орієнтир"» знову обіцяв, що ось-ось усе завезуть на комунальне підприємство, однак слова залишилися словами.

Андрій Максюта офіційно звернувся до керівництва міста, щоб демонтували зупинку, яку встановило приватне підприємство. Адже вона зварена з металевих куточків і «травмонебезпечна для громадян».

Нагадаємо, що в червні 2018 року управління розвитку транспорту та зв’язку міськради Кропивницького провело інвентаризацію всіх зупинок громадського транспорту в місті.