Жителі Долинської подають до прокуратури заяву на місцеву владу

Перегляди: 2199

Підсобні приміщення у багатоповерхових будинках мерія використовує на власний розсуд не звітуючи перед мешканцями, вважає житель Долинської Василь Москаленко.

Про це він розповів CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У 2016 році рішенням міської влади підвальні та підсобні приміщення багатоповерхових будинків передали у комунальну власність. У цих приміщеннях почали з'являтися невідомі люди, відкрилися офіси, магазини, стоматологічний кабінет.

«Вірогідно, що вони платять орендну плату, але її використання не бачать мешканці будинків, адже будь-які заявки на ремонт отримують однакову відповідь про відсутність коштів», - зазначив Москаленко. За його словами, плата за комунальні послуги не зменшилася, а з появою комунального підприємства «Долинське міське комунальне господарство» збільшилася майже в півтори рази.

На запит до міськвиконкому від активних мешканців будинків прийшла відповідь, що приміщення належать комунальному підприємству. Але управляюча компанія існує з 2018 року, а два роки гроші невідомо куди йшли. Обурені мешканці будинків, не отримавши чітких відповідей від міської влади, звернуться до прокуратури.

Олексій Гора, СBN