Кропивничани привезли нагороди зі всеукраїнського фестивалю творчості (ФОТО)

Перегляди: 1479

Кропивничани були найкращими в п'яти номінаціях ІІ всеукраїнського фестивалю-конкурсу творчості «Ми з України» – Made in Ukraine.

Про це CBN розповів керівник гуртка з основ акторської майстерності у науковому ліцеї Кропивницького Ігор Ілючек.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Творча молодь з усіх куточків країни демонструвала свої таланти у таких жанрах, як хореографія (дитяча, класична, сучасна, естрадна, народна, бальна, street dance, dance show), вокал (академічний, народний, естрадний, джазовий, авторський), інструментальне

мистецтво.

Кропивницький представляли учні наукового ліцею, члени гуртків ЦДЮТ «Надія» «Гра на класичній гітарі», «Основи акторської майстерності» та дитячо-юнацький хор Esperanza. Жюрі визнали їх наймайстернішими серед хорових колективів та інструментальних ансамблів. Хор виконував композицію Queen We will rock you, а гітаристи - композицію «Танго смерті»

Валерія Ветрова за танець «Обійми» отримала перше місце в номінації «Хореографія соло».

Керівники гуртків Ігор Ілючек та Владислав Льолін були кращими серед вокалістів. Ігор виконував пісню Миколи Мозгового «Материнська любов», а Владислав - джазову композицію Fever в обробці Майкла Бабела.

Лара Гуріна, CBN