Кропивницьку «Зірку» залишив вихованець знам’янського футболу

Перегляди: 723

Півзахисник Ярослав Поплавка та футбольний клуб «Зірка» припинили співпрацю за обопільною згодою, повідомили СВN у прес-службі клубу.

Вихованець знам’янського футболу перейшов до «Зірки» із СК «Дніпро-1» влітку 2018 року. У складі кропивничан півзахисник зіграв 12 офіціальних поєдинків.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У дитячо-юнацькій футбольній лізі Ярослав Поплавка виступав у складі олександрійських команд «Кристал» (вісім матчів) та «Олександрія-Аметист» (16 матчів, три забиті м’ячі).

Потім грав у чемпіонаті Кіровоградської області за ФК «Знам’янка» та олександрійський «Аметист». В 2011/12 роках у першості дублерів провів 17 матчів за ПФК «Олександрія-2».

Наступні півтора роки Ярослав у складі «Буревісника» (Петрове, Знам’янський район) зіграв 23 матчі та забив три м’ячі. Ще рік він виступав за «АФ-П’ятихатська» (Володимирівка). Далі у складі херсонського «Кристалу» Ярослав зіграв 18 офіційних матчів у другій лізі та Кубку України.

Влітку 2017 року Ярослав Поплавка поповнив склад новоствореної команди Другої ліги СК «Дніпро-1», звідки й перебрався до «Зірки».