Порошенко заявив, що балотуватиметься у президенти

Перегляди: 977

Чинний Президент України Петро Порошенко балотуватиметься на цю посаду вдруге.

Про це він заявив під час форуму «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», пряму трансляцію якого можна дивитися на сайті CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами глави держави, він продовжить стратегічний курс України до Європейського Союзу та НАТО.

Президент наголосив: пишається тим, що пережив зі своїм народом найважчі удари останніх років. І тим, що зміг разом зі своєю командою здійснити раніше неймовірні мрії: здобути асоціацію, безвіз, відродити армію, встояти перед наступом і не дати Росії захопити Україну. На найближчі роки – виклики ще масштабніші, заявив він. Саме тому прийняв рішення балотуватися.

«Почуття глибокої відповідальності перед країною, перед сучасниками, перед минулими і прийдешніми поколіннями українців спонукали мене прийняти рішення кандидувати ще раз на посаду Президента України, - сказав Петро Порошенко. - Прошу у виборців мандата на те, щоб гарантувати незворотність європейської та євроатлантичної інтеграції, нашої незалежності. Щоб відновити територіальну цілісність країни і принести вигідний Україні мир. Щоб завершити побудову сильної успішної держави, здатної забезпечити порядок, добробут і безпеку кожного українця».

Нагадаємо, президентські вибори відбудуться 31 березня 2019 року.