У Кропивницькому поліція викрила наркопритон (ФОТО)

Перегляди: 830

Поліція припинила злочинну діяльність кропивничанки, яка виготовляє та збуває небезпечний наркотичний засіб, а також надає приміщення наркозалежним особам для вживання наркотиків.

Про це CBN поінформували в прес-службі ГУ НП області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Правоохоронці провели санкціонований обшук і вилучили 30 мл опію, а також прекурсор, інгредієнти та посуд для виготовлення наркотичного засобу.

Також вилучили пристрої для вживання марихуани, гроші та мобільний телефон, які використовували для здійснення злочинної діяльності.

У квартирі правоохоронці застали двох наркозалежних, які прийшли до помешкання, аби виготовити та вжити опій.

За результатами експертизи за цими фактами приймуть рішення щодо притягнення жінки до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ст. 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів), ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Кропивничанці загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.