На Кіровоградщині інтернет-шахраї видурили в чоловіка 5 тисяч гривень

Перегляди: 702

63-річний житель Олександрії потрапив на гачок інтернет-шахраїв, які запропонували йому придбати мотоблок для роботи на присадибній ділянці за 5 тисяч гривень, проте свої обіцянки не виконали.

Про це пишуть «Олександрійські новини».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Олександрійський міський відділ поліції зафіксував факт шахрайства. Чоловік перерахував на картку зловмисника п’ять тисяч гривень за покупку мотоблоку, та по теперішній час товар так і не отримав», - прокоментувала подію представник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Олена Переверзєва.

Олександрійські поліцейські порушили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального Кодексу України, яка передбачає відповідальність за заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

За правопорушення передбачено штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадськими роботами на строк до 240 годин, виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років.

Триває слідство.