На Кіровоградщині судитимуть керівника підрядної організації за привласнення півмільйона гривень

Перегляди: 865

На Кіровоградщині судитимуть керівника підрядної організації, який, ремонтуючи сільський будинок культури, привласнив майже півмільйона бюджетних коштів.

Про це CBN поінформували в прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кіровоградська місцева прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт щодо керівника підрядної організації та його пособника, які майже на півмільйона гривень завищили вартість виконаних за державні кошти робіт з капітального ремонту сільського будинку культури на Кіровоградщині.

Слідство встановило, що особи у ході проведення ремонтно-будівельних робіт сільського будинку культури заволоділи грошима сільської ради на загальну суму майже 500 тисяч гривень через внесення до офіційних документів неправдивих відомостей.

За результатами досудового розслідування до Кіровоградського районного суду Кіровоградської області скерували обвинувальний акт у вчиненні ними кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191, ч.1 ст.366 КК України.

З метою відшкодування завданої територіальній громаді шкоди у кримінальному провадженні на майно обвинувачених наклали арешт.

Досудове розслідування у справі здійснювалось слідчим відділом Кропивницького ВП ГУ НП в області.