У Кропивницькому клієнти ПриватБанку отримуватимуть знижки в кафе

Перегляди: 1406

У Кропивницькому кафе «Камелія» (вул. Гагаріна, 4/11) стало новим партнером ПриватБанку, долучившись до програми «Бонус Плюс» та ставши членом привілейованого Дисконтного Клубу ПриватБанку VIP.

Про це CBN поінформували в прес-службі ПриватБанку в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Розраховуючись карткою «Голд», відвідувачі отримають 2% на свій бонусний рахунок, а при розрахунках преміальними картками знижки - до 5% від вартості послуг.

Мережа партнерів програми «Бонус Плюс» на Кіровоградщині налічує більше 1300 торговельно-сервісних точок, які надають клієнтам ПриватБанку бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на їхній бонусний рахунок.

«Лише нещодавно ми почали працювати з ПриватБанком, - розповіла керуюча справами кафе «Камелія» Аліна Лінчевська. - Розвиток та розширення бізнесу можливі лише у випадку використання та застосування сучасних інноваційних важелів, якими з нами ділиться ПриватБанк. Сьогодні - це бонусні програми, які вже мають мільйони своїх прихильників. Чекаємо на клієнтів, які з задоволенням витрачатимуть свої бонуси у нашому кафе».

Тепер кожне відвідування кафе «Камелія» принесе приємну винагороду у вигляді бонусів та знижок.

«Інструменти, які надає ПриватБанк, підвищують престиж закладу і кількість задоволених клієнтів, - зазначила керівник напрямку Бонус Плюс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Олена Копієвська. - Вони користуються заслуженим попитом серед підприємців Кіровоградщини, про що свідчить кількість підприємств-партнерів, власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами, збільшує кількість задоволених клієнтів та, відповідно, товарообіг».

На території Кіровоградщини працюють більше 1300 партнерів програми «Бонус Плюс» та 50 учасників «Дисконтного клубу», які надають високий рівень сервісу і знижки при оплаті картками ПриватБанку.