У Кропивницькому показали, як нас єднає туризм (ФОТО)

Перегляди: 1949

В інженерному коледжі Центральноукраїнського національного техуніверситету сьогодні, 30 січня, в рамках VII обласної конференції переможців заочних експедицій 2018 року відкрилася виставка «Туризм нас єднає», передає кореспондент CBN.

Як розповів керівник гуртка Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Максим Гуцалюк, на виставці представлені роботи з двох фотоконкурсів - «Туризм нас єднає» та «Україна - це ми».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«"Туризм нас єднає" - заочний фотоконкурс серед учнів та студентів області. За минулий рік до центру надійшло більше 200 робіт. Світлини переможців можна побачити на сайті центру, і найближчим часом ми проведемо нагородження», - розповів Максим Гуцалюк.

Конкурс «Україна - це ми», на який теж прислали більше 200 фотографій, був присвячений Дню соборності України.

«Кожен із учасників слово "соборність" розуміє по-своєму. Для одного це фото храму, а для іншого - мандрівок чи заходів, присвячених виборюванню української державності, підготовці юних захисників. П'ять найкращих робіт ми відіслали на всеукраїнський етап конкурсу», - пояснив Максим Гуцалюк.

На виставці в інженерному коледжі можна побачити близько 80 світлин.

Лара Гуріна, CBN