На Кіровоградщині торік затримали 377 підозрюваних у злочинах

Перегляди: 655

Протягом минулого року поліцейські Кіровоградщини у порядку ст. 208 КПК (за підозрою у вчиненні злочинів) затримали 377 осіб, завдяки чому за 2018 рік на території зменшилася кількість правопорушень.

Про це поінформував начальник поліції області Роман Козьяков на прес-конференції, повідомили CBN у секторі комунікації ГУ НП в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Аналізуючи ситуацію, спостерігаємо зниження на 14,5% вчинених тяжких злочинів на Кіровоградщині порівняно з 2017 роком. Зменшилася кількість скоєних умисних вбивств, а також кримінальних правопорушень проти власності – грабежів, розбоїв, шахрайств, незаконних заволодінь транспортними засобами, у тому числі автомобілями», - зазначив очільник відомства.

Також виявили 43 факти порушення закладами торгівлі заборони на продаж дітям алкогольних напоїв і тютюнових виробів (ст. 156 КупАП) та 47 фактів доведення неповнолітніх до стану сп’яніння (ст. 180 КупАП).