У Кропивницькому депутати хочуть перевірити, що з запланованого на їх округах відремонтували

Перегляди: 1080

Члени постійної комісії міськради з питань ЖКГ, енергозбереження та комунальної власності ще жодного разу не отримували від головного управління ЖКГ звітів про виконання програм в округах.

На цьому на засіданні комісії наголосила депутатка міськради Валентина Яремчук, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми як депутати постійної комісії жодного разу не побачили звіту по округам щодо виконання програм. У нас є дуже погана практика, коли ми об'єктів програми закладаємо втричі більше, ніж є фінансування. І при цьому ми закладаємо на деяких депутатів кількість об'єктів ну просто захмарну», - звернулася вона до т. в. о. начальника ГУ ЖКГ Тетяни Савченко.

Депутатку зацікавило, чому на одних округах жодного даху не ремонтують, а на інших вісім - десять: «Ми що, по другому колу їх ремонтуємо?»

За словами Валентини Яремчук, округ №9 Лілії Матяшової вже третій рік поспіль у лідерах - ремонтується кожного року вісім - десять дахів. Вона вважає, що «не може бути так, що на цьому окрузі найбільш застарілий житловий фонд».

Члени комісії вирішили заслухати звіт по округам на наступному засіданні, яке відбудеться вже після сесії, на якій затвердять зміни до програми утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства Кропивницького на 2017 - 2021 роки.

Лара Гуріна, CBN