Молодіжна рада готує сюрприз Кропивницькому до Дня святого Валентина

Перегляди: 1506

Молодіжна рада Кропивницького запланувала на 2019 рік проведення низки заходів.

Про це CBN розповіла заступник керівника управління молоді та спорту міськради Катерина Черкасська.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для їхньої реалізації, а також проведення спільних заходів з молодіжними громадськими організаціями міста в бюджеті Кропивницького передбачили 40 тисяч гривень.

«Цей рік особливий - ми відзначаємо 265-річчя з моменту заснування міста. Тому кожен захід, який проводитиметься разом з Молодіжною радою, буде присвячений ювілею. Почнемо з Дня святого Валентина. У нас великі плани. Молодь Кропивницького готує справжній сюрприз містянам 14 лютого», - розповіла Катерина Черкасська.

Вона нагадала, що минулого року всі основні заходи в місті проходили за підтримки Молодіжної ради. Наприклад, активісти провели молодіжне чаювання до Дня студента в «Мокко», сам День студента відзначили в клубі «Фьюжн» разом з кавер-гуртом з Миколаєва, брали участь в ювілейній 20-й Студентській республіці, Дні вуличної музики, Дні молоді тощо. В заходах взяли участь від 300 кропивничан.

З початку нинішнього члени Молодіжної ради та лідери молодіжного руху в місті брали участь у створенні ланцюга єдності до Дня соборності та наколядували у кропивницьких кафе частину грошей на лікування Микити Григор'єва. 11-річний хлопчик у листопаді 2017 року через нейроінфекцію втратив можливість говорити і повноцінно рухатися.

Нагадаємо, Кропивницький змагатиметься за звання «Молодіжної столиці України».